۴  روز تا برگزاری اجلاس دبیران کل کمیسیون های ملی کشورهای عضو آیسسکو در ISC

قسمت پانزدهم: معرفی شرکت کنندگان سورینام و جیبوتی

یکی از کشورهای شرکت کننده در اجلاس دبیران کل کمیسیون های  ملی کشورهای عضو آیسسکو، سورینام می باشد:

flag

نام شرکت کننده:  آقای انور لعل محمد (H.E. Ambassador Anwer Lall Mohamed)

پست سازمانی:  دبیرکل کمیسیون ملی ISESCO

pic

معرفی مختصر کشور سورینام:

جمهوری سورینام (به هلندی: Suriname) کشور کوچکی است در شمال آمریکای جنوبی. پایتخت آن پاراماریبو است. سورینام از نظر جمعیت و مساحت کوچک‌ترین کشور آمریکای جنوبی است.

کشور سورینام از سوی شرق با گویان فرانسه و از سوی غرب با گویان هم‌مرز است. در جنوب آن برزیل و در شمال آن اقیانوس اطلس قرار دارد. مرزهای جنوبی آن با گویان و گویان فرانسه مورد مناقشه‌است.

نام این کشور در فرهنگ‌های لغت اروپایی به صورت سِرانان تونگو سرانان هم آمده. سورینام در گذشته از مستعمرات پادشاهی هلند بود و به نام گویان هلند معروف بود.

map

جایگاه علمی کشور سورینام در رتبه بندی جهانی QS در ۲۰۱۹:

دانشگاه های سورینام تاکنون نتوانسته اند در رتبه بندی های معتبر جهانی جایگاهی به خود اختصاص دهند.

یکی  دیگر از کشورهای شرکت کننده در اجلاس دبیران کل کمیسیون های  ملی کشورهای عضو آیسسکو، جیبوتی می باشد:

flag

نام شرکت کننده  آقای عثمان ابراهیم روبله (Mr  ISMAN IBRAHIM ROBLEH)

پست سازمانیدبیر کل کمیسیون ملی آموزش و پرورش، علم و فرهنگ جیبوتی

معرفی مختصر کشور جیبوتی:

جمهوری جیبوتی (عربی: جمهوریه جیبوتی، فرانسوی: République de Djibouti) کشوری است در شاخ آفریقا. پایتخت این کشور شهر جیبوتی با ۴۰۰٬۰۰۰ نفر جمعیت می‌باشد.

جمهوری جیبوتی با ۲۴ هزار کیلومتر مربع مساحت، در شرق قاره آفریقا مستقر است. جیبوتی با ۸۱۸٬۱۵۹ نفر جمعیت در سرشماری سال ۲۰۰۹ و ۲۳٬۲۰۰ کیلومتر مربع مساحت از کوچک‌ترین و کم‌جمعیت‌ترین کشورهای آفریقاست. ۹۴ درصد از مردم جیبوتی مسلمان هستند. زبان رسمی مردم این کشور عربی و فرانسوی است، ولی عمده مردم به زبان قبایل محلی با یکدیگر صحبت می‌کنند.

دسترسی آسان جیبوتی به آب‌های بین‌المللی از یکسو، و ارتباط زمینی آن با کشورهای مرکزی قاره آفریقا از سوی دیگر، بر اهمیت راهبردی آن افزوده‌اند. خاک جیبوتی مساعد برای کشاورزی نیست و مراتع طبیعی کمتر از ۵ درصد از خاک این کشور را تشکیل می‌دهند.

جیبوتی از اعضای اتحادیهٔ آفریقا و اتحادیهٔ عرب است. جیبوتی به پیمان‌های بین‌المللی تغییرات آب وهوا، بیابان‌زدایی، حفظ محیط زیست، قانون دریاها، حراست از لایه ازون و مقررات کشتیرانی پایبند است.

map

جایگاه علمی کشور جیبوتی  در رتبه بندی جهانی QS در ۲۰۱۹:

دانشگاه های جیبوتی  تاکنون نتوانسته اند در رتبه بندی های معتبر جهانی جایگاهی به خود اختصاص دهند.