نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و مراکز منطقه ۷ کشور

نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها و مراکز منطقه ۷ کشور به میزبانی دانشگاه شیراز  و مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) در تاریخ دوم دی ماه ۱۳۹۴ برگزار شد.

در نشست صبح، کارگاه “مدیریت استراتژیک” توسط دکتر جهانی عضو هیات علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی برگزار شد و در برنامه عصر مدیران روابط عمومی از مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) بازدید کردند.

در بازدید از مرکز منطقه ای و ISC، مدیران روابط عمومی منطقه ۷ کشور با پایگاه های اطلاعات علمی، نحوه جستجو و انواع خدمات هر دو سازمان آشنا شدند.

لازم به ذکر است دانشگاه های منطقه ۷ از ۲۷ دانشگاه و مرکز آموزش عالی از استان های فارس، کهکیلویه و بویراحمد، بوشهر، هرمزگان و خوزستان تشکیل شده است.

۱۳۹۴/۱۰/۲ ۱۰:۵۷