رتبه ۲۱ تولید علم جهان متعلق به ایران است

رتبه تولید علم ایران در جهان از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۱ از ۱۵۰ به ۲۱ ارتقاء یافته است.

بر اساس گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC): دکتر جعفر مهراد سرپرست ISC در تازه ترین خبر، رتبه تولید علم ایران را از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۱ اعلام کرد.
دکتر مهراد در این خبر عنوان کرد که جایگاه ایران در سال ۲۰۰۰ از نظر تولید علم در بین بیش از ۱۵۰ کشور جهان ۴۸ بود. سپس، با سه پله صعود ایران در سال ۲۰۰۱ به جایگاه ۴۵ جهان دسترسی پیدا کرد.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت : نظر به پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی در اکثر دوره های آموزشی و نیز تاسیس دوره های تحصیلات تکمیلی در بسیاری از دانشگاه ها از یک سو، و نیز جذب اعضا هیات علمی که به طور کلی موجبات افزایش تولیدات علمی را فراهم می آورند از سوی دیگر، سبب گردید ایران در سال ۲۰۰۲ میلادی به رتبه ۴۲ جهان ارتقا یابد.
صعود ایران به مرتبه های بالای تولید علم همچنان استمرار داشته، طوری که در سال ۲۰۰۳ ایران در جایگاه ۴۰ تولید علم جهان نشست و آن گاه در سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۸ به ترتیب رتبه های ۳۷، ۳۳، ۲۸ و ۲۶ جهان را به خود اختصاص داد.
دکتر مهراد ادامه داد: در سال های ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ میلادی ایران حائز رتبه ۲۲ جهان بود که اکنون در ۶ ماه اول سال میلادی با تولید ۱۰۸۲۷ مقاله در جایگاه ۲۱ جهان قرار دارد.

۱۳۹۰/۴/۶