بازدید ۷۰نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد داریون از رایسست

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، یک گروه از دانشجویان رشته حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد داریون فارس درتاریخ ۱۲/۰۹/۹۷ جهت آشنایی با امکانات و خدمات رایسست از آن دیدن کردند.

بنا بر این گزارش و بر اساس درخواست دانشگاه آزاد اسلامی واحد داریون مبنی بر بازدید و آشنایی با امکانات علمی و پژوهشی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، تعداد ۷۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در محل رایسست حضور پیدا کردند.

رایسست  بر اساس تفاهم نامه منعقد شده میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و فرهنگستان علوم جهان سوم در سال ۱۳۷۰ دایر و لایحه تاسیس آن در سال ۱۳۷۵ از تصویب مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان گذشت. این مرکز در چارچوب ضوابط و مقررات آموزش عالی جمهوری اسلامی ایران فعالیت می نماید.  رایسست با هدف تامین نیازهای اطلاعاتی و تأمین مدارک علمی مورد نیاز اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و دانشجویان کشورهایی که در حوزه جغرافیایی ایران قرار دارند تاسیس شده است.

یکی از مهمترین محصولات رایسست پایگاه اطلاعاتی مقاله های الکترونیکی فارسی می باشد که نخستین پایگاه اطلاعاتی است که از ابتدای تأسیس رایسست ایجاد شده است و مجموعه ای غنی از مقالات بسیاری از نشریات، اعم از نشریات رتبه دار علمی و غیر علمی می باشد. از ویژگی های آن می توان به تعداد مقالات زیاد آن و امکان جستجو در بیش از یک میلیون مدرک (مقاله) ثبت شده در آن می باشد.

نکته جالب اینکه بیش از ۲۸ هزار مقاله مرتبط با رشته حقوق در این پایگاه ثبت شده است که می تواند برای این دانشجویان جذاب باشد و از آن بهره برداری مفید علمی داشته باشند.