افتتاح شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

به گزارش  اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)، شاخه RICeSTبا حضور دکتر محمدجواد دهقانی، ریاست مرکز منطقه ای و دکتر ارسطوپور، معاونت پژوهشی این مرکز  و همچنین ریاست دانشگاه شهید مدنی آذربایجان در تاریخ ۲۷ مهرماه ۹۵ افتتاح شد.

با راه اندازی شاخه RICeST در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان دسترسی اعضای هیات علمی و دانشجویان این دانشگاه به چهار میلیون منابع اطلاعاتی فراهم شد.

دکتر دهقانی هدف از ایجاد شاخه  RICeST  را در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ، تامین منابع مختلف علمی برای اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها دانست.

وی افزود : با ایجاد این شاخه دسترسی  مستقیم به منابع از جمله مجلات مختلف به زبانهای فارسی، انگلیسی و عربی که یک مجموعه متشکل از چهار میلیون مدرک است فراهم می شود و امکان تامین منابع ، حتی غیر از مجموعه موجود که در پایگاه های بین المللی قرار داشته باشد، توسط این مرکز وجود خواهد داشت.

از این به بعد دانشجویان دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به پایگاه های مقالات فارسی عمومی و موضوعی و کلیه مقالات نشریات کشور دسترسی خواهند داشت.

۱۳۹۵/۷/۲۷ ۱۰:۵۵