افتتاح بیست و پنجمین شاخه مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری کشور در مکتا

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، مراسم افتتاح بیست و پنجمین شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در مجمع کتابخانه های تخصصی استان قم (مکتا) در کتابخانه آیت ا… بروجردی با حضور مسئولان مکتا و ریاست مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، دکتر محمد جواد دهقانی و رئیس اداره خدمات اطلاع رسانی مرکز، نورا… کرمی در تاریخ ۲۴ بهمن ۹۶ انجام شد.

شاخه مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری با هدف پاسخ به نیازهای علمی کاربران، پژوهشگران، طلاب و دانشجویان و تامین منابع علمی آنها تاسیس شد.

با افتتاح این شاخه، امکان استفاده پژوهشگران از تمامی مدارک و منابع علمی که بیش از چهار میلیون و دویست هزار مدرک به صورت تمام متن به زبانهای فارسی، انگلیسی و عربی می باشد فراهم شد.

مجمع کتابخانه های تخصصی استان قم شامل ۳۴ کتابخانه تخصصی استان قم می باشد که تحت عنوان مکتا شناخته می شود. با انعقاد این تفاهم نامه بین مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و مکتا، از این پس کلیه کاربران به کتابخانه های تخصصی تحت عنوان مکتا می توانند از کلیه منابع موجود در وبسایت بصورت تمام متن استفاده نمایند.

علاوه بر این، کاربران می توانند با مراجعه به کتابخانه های مکتا از منابعی که بر روی پایگاه های مرکز منطقه ای موجود نیست آن را سفارش داده و در اسرع وقت آنها را دریافت نمایند.

شایان ذکر است که مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری به طرق مختلف از جمله انعقاد تفاهم نامه با کتابخانه های بزرگ دنیا، اشتراک پایگاه های اطلاعاتی معتبر و کارگزار دسترسی به دهها میلیون مقاله، پایان نامه و سایر مدارک را دارد که می تواند در خدمت پژوهشگران باشد.

۱۳۹۶/۱۱/۲۴ ۱۱:۴۰