گروه پژوهشی طراحی و عملیات سیستمها

ایمیل: ict@ricest.ac.ir

آدرس ایمیل : pahlevanzadeh@ricest.ac.ir
شماره تلفن: 07136898262
  • دکتر محمد باقر دستغیب (تلفن:36898481)
    عضو هیئت علمی طراحی و عملیات سیستم ها
    More information
  • مهندس فرزاد راستی (تلفن:36898483)
    همکار پژوهشی/تحلیلگر سیستم/برنامه نویس
  • مهندس سارا رئیسی (تلفن:36898482)
  • مهندس امین زارع (تلفن:36898485

رسالت و چشم انداز:

رسالت گروه پژوهشی طراحی و عملیات سیستمها کشف استفاده از روش های نوین و هوشمند نمایش ، پردازش و استخراج اطلاعات جهت اشاعه دانش روز در سطح ملی و منطقه ای همگام با چشم اندازها و ماموریتهای مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری است.

در این راستا با ارائه طرح های پژوهشی کاربردی و بکارگیری عملی آنها در بسترهای نوین فناوری اطلاعات در جهت ارتقاء سطح دانش کشور حرکت می کند.

برخی اهداف این گروه به شرح زیر است :

• سامان دهی دانش موجود در سطح کشور به منظور جهت بخشی در الگوی صحیح و سیری تکاملی با استفاده از فناوریهای اطلاعاتی در حوزه و قلمرو اطلاع رسانی
  • برقراری ارتباط بین محققان و دانش پژوهان سطح کشور جهت ارتقاء سطح دانش در کشور.
  • تعیین و تبیین استانداردها در حوزه و قلمرو اطلاع رسانی در سطح کشور (محلی سازی، مطالعه و آشنا سازی).
  • بررسی، مطالعه و انجام پژوهش در حیطه فناوریهای اطلاعاتی در قلمرو اطلاع رسانی.
  • تحلیل، طراحی و پیاده سازی پایگاه های اطلاعاتی در مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری.
  • انجام پژوهشها و ارائه راهکارها در قالب پروژه های مختلف در جهت بهبود وضعیت اطلاع رسانی در سطح کشور با استفاده از فناوریهای اطلاعاتی موجود.
  • تشکیل سخنرانی های علمی جهت انتقال دانش روز در حوزه قلمرو اطلاع رسانی به جامعه

طرح های پژوهشی خاتمه یافته:

• بازطراحی و پیکره بندی مجدد شبکه RICeST در جهت ارتقاء و بهینه سازی امنیت و کیفیت کارآیی شبکه
  • تولید مجموعه ای برای مقایسه اثر طول واژه و محل رخداد خطا در تصحیح خطای لغوی برای واژگان فارسی
  •  پیاده سازی شبکه RICeST- Wireless
  • طراحی و پیاده سازی سامانه ژورنال یاب ایران –  اسفند96
  • طراحی و پیاده سازی سامانه نرم افزاری اطلس علم ایران – اسفند96
  • طراحی و پياده سازی ليست پستی اطلاع رسانی کتابخانه منطقه ای اطلاع رساني علوم و تکنولوژي
  • طراحي و پياده سازي سيستم اطلاع رسانی گويا بوسيله خط تلفن (IVR فارسی)
  • طراحی و پياده سازی مديريت الکترونيکی اسناد فارسی
  • پايگاه چکيده انگليسی مقالات فارسی