گسترش همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی با مرکز منطقه‌ای و ISC

در خلال بازید رئیس و معاونان سازمان اسناد و کتابخانه ملی از مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) بر گسترش تعامل و همکاری های دوجانبه میان نهاد های مذکور تأکید و مقدمات انعقاد تفاهم نامه فراهم گردید.
این بازدید در روز چهارشنبه مورخ ۵ مرداد ماه۱۳۹۰ و با حضور دکتر اسحاق صلاحی، مشاور فرهنگی رئیس جمهور و رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، دکتر حسین محمدی، معاونت پشتیبانی، دکتر دباغی، مدیرکل هماهنگی استانها، دکتر حبیب الله عظیمی، معاون پژوهشی و دکتر امیرمسعود شهرام نیا معاونت اسناد این سازمان و همچنین رئیس و جمعی از مسئولان مرکز اسناد و کتابخانه ملی فارس در محل مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری صورت گرفت.
در این بازدید پس از آشنایی با وظایف، عملکرد و خدمات ملی و بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST ) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر صلاحی ضمن تقدیر فراوان از تلاش های مستمر دکتر جعفر مهراد، مؤسس و رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) اظهار داشت: “پایگاه استنادی علوم جهان اسلام یکی از مطالبات جدی مقام معظم رهبری و مسبب سازماندهی و تبلور فعالیت هایی است که تا کنون فرصت تجلی و نمود نداشته اند.”
دکتر صلاحی افزود : “رصد و پایشی که توسط (ISC) صورت می گیرد، خلل و نقص ها را هویدا کرده و باعث تسهیل برنامه ریزی و تعیین اولویت های اجرایی می شود. ”
وی با ابراز خوشوقتی از محول سازی وظیفه نمایه سازی و سنجش عملکرد پژوهشی دانشگاه های کشورهای اسلامی به جمهوری اسلامی ایران، به نقش و مسئولیت عظیم و اساسی ISC در تحقق آنچه شأن ملت و نظام اسلامی ایران در این حوزه محسوب می شود، اشاره کرد.
در ادامه رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران با پیشنهاد گسترش تعاملات سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران با مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از طریق انعقاد تفاهم نامه، آمادگی این سازمان را برای همکاری همه جانبه با این دو مرکز بین المللی اعلام نمود.