پانزدهمین شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) افتتاح شد

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)، تاسیس شاخه مرکز منطقه ای در دانشگاه شهید باهنر کرمان با حضور معاونین پژوهشی مرکز منطقه ای و دانشگاه شهید باهنر کرمان و جمعی از اساتید و مسئولان این دو موسسه جهت دسترسی این دانشگاه به مدارک علمی موجود در مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) انجام شد.

بر اساس تفاهم نامه منعقد شده، از این پس دانشگاه شهید باهنر کرمان همچون سایر شاخه های مرکز منطقه ای در کشور، دسترسی وسیع بدون محدودیت به متن کامل مقالات الکترونیکی فارسی، مقالات الکترونیکی عربی، مقالات کنفرانس ها، اطلاعات کتابشناختی و متن کامل برخی از پایان نامه های فارسی و انگلیسی و محتوای پایگاه های موضوعی موجود در وب سایت مرکز منطقه ای را خواهند داشت.

شاخه های مرکز منطقه ای معمولا در دانشگاه هایی ایجاد می گردند که بتوانند در گردش منابع علمی کشور نقش قابل توجهی را ایفا نمایند.

تاسیس شاخه های مرکز منطقه ای بمنظور ترویج و گسترش علم در اقصی نقاط کشور انجام می گیرد که بنا به درخواست دانشگاه ها انجام می پذیرد. شاخه های مرکز منطقه ای منابع علمی را بصورت رایگان در دسترس دانشجویان، اعضای هیأت علمی دانشگاه مربوطه و سایر کاربران که نیازهای اطلاعاتی دارند قرار می دهند.

۱۳۹۴/۸/۲۲ ۱۴:۴۰