نهمین نشست شورای راهبری ISC برگزار می شود

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)،  نهمین نشست شورای راهبری ISC در روز شنبه ۱۹بهمن ماه ۱۳۹۲ ساعت ۱۴ الی ۱۶ برگزار خواهد شد.

دکتر جعفر مهراد سرپرست  پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و دبیر شورای راهبری ISC با اعلام این خبر گفت: نهمین نشست شورای راهبری ISC در روز شنبه ۱۹بهمن ماه ۹۲ ساعت ۲ تا ۴ بعد از ظهر در دفتر دکتر وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نایب رئیس شورای راهبری ISC تشکیل می شود.

در این نشست که از اعضای شورای راهبری دعوت به عمل آمده، نشریات فارسی، عربی و انگلیسی دارای ضریب تاثیر ارائه و پس از تصویب به دانشگاه ها و موسسات پژوهشی و فناوری جهت اجرا ابلاغ خواهد شد. دستور کار دوم به رصد علم ایران در ISC، ISI و اسکوپوس ارتباط دارد. افزون بر آن، پروژه ساختمان ISC که زمین آن را شهرداری شیراز به متراژ ده هزار متر مربع اهدا خواهد کرد به شورای راهبری ارائه و مصوبه مربوطه اخذ خواهد شد.

در دستور کار دیگر، اسامی کشور های متقاضی ثبت و نمایه سازی مجلات علمی در ISC ارائه خواهد شد. به علاوه، ایجاد Data Centerبرای ISC نیز از پیشنهادات دیگر است.

آخرین دستور کار شورای راهبری ISC با نتایج رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات پژوهشی و سیاستگذاری جهت اجرای رتبه بندی دانشگاه های کشور های اسلامی برای نخستین بار مرتبت می باشد.

بعد از برگزاری این نشست نتایج و مصوبات شورا به اطلاع رسانه ها خواهد رسید.

۱۳۹۲/۱۱/۱۶ ۱۴:۵۱