معرفی خدمات جدید رایسست و ISC به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

پیرو دعوتنامه دریافت شده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، در تاریخ ۲۸/۹/۱۳۹۶ رئیس اداره­ ی روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی رایسست و ISC و مشاور ریاست، دکتر محمدرضا فلاحتی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به عنوان سخنران حضور یافتند. در این مراسم که در آن ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر الوانی و جمعی دیگر از مسئولان، اعضای هیات علمی، دانشجویان و نیز مقامات شهرستان کازرون حضور داشتند، ابتدا ریاست محترم دانشگاه در خصوص اهمیت پژوهش از منظر مقام معظم رهبری نکاتی را بیان داشتند. سپس دکتر فلاحتی به مدت یک ساعت جدیدترین دستاوردها و خدمات رایسست (شامل سامانه ژورنال یاب، اطلس علم ایران، نرم افزار سامانه تولید خودکارجستجوی منابع برون متنی RefGen، سامانه رایسست ساجست) وISC (سامانه نشریات علمی جهان اسلام، رصد خانه علم جهان اسلام، همایش های معتبر ISC و رتبه بندی دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی ایران) را به تصویر کشیدند. در ضمن در طی این مراسم هدیه رایسست حاوی اشتراک یک ساله و رایگان به منابع و پایگاه های اطلاعاتی رایسست به ۲۰ پژوهشگر برتر آن دانشگاه تقدیم گردید. پس از این برنامه نیز جلسه ای با حضور معاون دانشگاه برگزار گردید که طی آن راهکارهای تعامل بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با رایسست و ISC بررسی شد. در گام نخست مقرر گردید برنامه بازدید مسئولان، اساتید و دانشجویان از رایسست، برنامه اتصال واحد کازرون به پایگاه های اطلاعاتی رایسست و نیز کارگاه های ویژه­ی سردبیران نشریات و نیز ارتقا رتبه اساتید دانشگاه برنامه ریزی و عملیاتی شود. ضمنا از آزمایشگاه و بخش های مختلف این دانشگاه نیز بازدید به عمل آمد.

۱۳۹۶/۹/۲۸ ۰۹:۴۵