مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان و معرفی پژوهشگر برتر مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری

مراسم پاسداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر استان فارس در روز سه شنبه مورخ ۷/۹/۱۳۹۶ در محل مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار گردید، این برنامه هر ساله و با هدف تجلیل از پژوهشگران برتر استان توسط استانداری فارس برنامه ریزی و عملیاتی می شود. طبق روال مراکز دانشگاهی، علمی، پژوهشی و فناوری استان پژوهشگران منتخب خود را با مستندات پژوهش به استانداری معرفی می کنند که پس از بررسی پرونده ها تعدادی از معرفی شدگان که حائز بیشترین امتیاز پژوهش بوده اند به عنوان پژوهشگران برتر معرفی می شوند. در برنامه حاضر نیزاز میان کاندیدهای معرفی شده به استانداری، ۴۸ نفر به عنوان برگزیدگان نهایی انتخاب و معرفی شدند.
در این برنامه که با حضور استاندار محترم فارس و جمعی از روسای دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان و مدیران دستگاه های اجرایی برگزار گردید، جناب آقای دکتر محمدرضا صالحی معاون محترم پژوهش و فناوری مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری نیز به عنوان یکی از پژوهشگران برتر معرفی گردیدند. دکتر محمدرضا صالحی استاد تمام رشته الکتروینک-اپتیک است.

۱۳۹۶/۹/۷ ۱۶:۳۳