فارغ‌التحصیلی دانشجویان اولین دوره کارشناسی‌ارشد علم‌سنجی مرکز منطقه‌ای

نخستین گروه از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته علم سنجی از مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) فارغ التحصیل شدند.

به گزارش  اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)، تاسیس دوره کارشناسی ارشد علم سنجی برای مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) به تاریخ  ۱۳۹۴/۰۲/۲۴ در کمیسیون گسترش تخصصی علوم انسانی مطرح شد و سپس به تصویب رسید و دانشجویان کارشناسی ارشد علم سنجی تحصیلات خود را از نیمسال دوم سال تحصیلی ۹۳-۹۲ آغاز نمودند.

مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)  نه تنها وظایف خود را در حوزه تحقیقات اطلاعات علمی و تامین نیاز های اطلاعاتی دانشگاه ها و پژوهشگاه های پژوهشی انجام می دهد بلکه با پذیرش دانشجو از طریق سازمان سنجش در سطح کارشناسی ارشد متخصصان علم سنجی را تربیت می کند.

اکنون پس از گذشت دو سال از تاسیس دوره کارشناسی ارشد علم سنجی در مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)، اولین دانشجویان این دوره جلسه دفاع از پایان نامه خود را برگزار کردند.
پایان نامه با عنوان بررسی وضعیت فعالیت های علمی ایران در حوزه های فناوری نانو، سلول های بنیادی، انرژی های تجدید پذیر و خشکسالی در پایگاه استنادی تامسون رویترز و مقایسه این حوزه ها با پنج کشور برتر سازمان همکاری اقتصادی و توسعه(۲۰۱۴-۲۰۱۰) ، سر کار خانم بهراملو، استاد راهنما آقای دکتر قانع و اساتید مشاور آن دکتر خیر و دکتر مقدس زاده در اولین جلسه دفاع برگزار شد.

دومین پایان نامه با عنوان پایش تعاملات علمی هشت کشور اسلامی در حال توسعه (D8) بر اساس انتشارات پژوهشگران آن ها، در پایگاه استنادی تامسون رویترز طی بازه زمانی(۲۰۱۴-۲۰۰۵) سر کار خانم بهی زاده بود که  استاد راهنما دکتر قانع و اساتید مشاور وی دکتر خیر و دکتر مقدس زاده بودند.

عنوان سومین پایانامه که توسط سر کار خانم احسانی فر جلسه آن برگزار شد ” نگاشت، دیداری سازی و تعیین گرایش های حوزه بازیابی اطلاعات با استفاده از شبکه هم استنادی نویسنده در پایگاه استنادی اسکوپوس(۲۰۱۴-۲۰۰۵)” بود که استاد راهنمای این جلسه دکتر علیزاده و استاد مشاور دکتر قانع بودند.

شایان ذکر است جلسات دفاع با حضور ریاست مرکز منطقه ای و ISC و همچنین برخی از اعضای هیئت علمی هر دو سازمان در محل سالن همایش مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) برگزار شد.