عقد تفاهم نامه همکاری علمی با دانشگاه علوم پزشکی لاهور(UHS)

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)، تفاهم نامه همکاری های علمی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)  با دانشگاه علوم پزشکی لاهور(UHS) با حضور دکتر محمد اسلم رئیس دانشگاه علوم پزشکی لاهور، دکتر محمد جواد دهقانی ریاست مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و همچنین دکتر علی گزنی معاون پژوهشی و فناوری ISC و محمد حسین بانی اسدی سرکنسول ایران در لاهور در دانشگاه علوم پزشکی لاهور امضا شد.

بر اساس این تفاهم نامه، دانشگاه علوم پزشکی لاهور به پایگاه اطلاعاتی مقالات فارسی RICeST  که شامل کتاب ها، نشریات و مقالات الکترونیکی است بصورت  IP base  دسترسی خواهد داشت.

همچنین، از این پس دو طرف به تبادل انتشارات علمی خود از قبیل کتاب، مجله، گزارش های فنی و پژوهشی، پایان نامه ها و غیره، بمنظور حصول اهداف پژوهشی و آموزشی، خواهند پرداخت.

علاوه براین، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)  تسهیلاتی فراهم خواهد کرد تا نشریات علمی پژوهشی دانشگاه را در پایگاه های خود ثبت و نمایه سازی کند.

این مرکز  با هدف تامین مدارک علمی مورد نیاز اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی ایران و کشورهای منطقه پایه گذاری شده است. از جمله فعالیت های مهم مرکز منطقه ای می توان به برقراری نظام مبادله الکترونیکی اطلاعات بین پژوهشگران ایرانی و کشورهای منطقه، تأسیس انواع پایگاه‌های اطلاعاتی، انتشار گزارش‌های پژوهشی، نشریات علمی و کتاب‌های فارسی و غیر فارسی، حمایت از پژوهش‌های داخلی و منطقه‌ای در حوزه‌های علوم و فناوری ، برقراری ارتباط و همکاری علمی با بخش‌های صنعتی، خدماتی و آموزشی برای شناسایی نیازها و تأمین اطلاعات مورد نیاز آنها اشاره کرد.

لازم به ذکر است، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) در چارچوب ضوابط و مقررات آموزش عالی جمهوری اسلامی ایران در زمینه اطلاع رسانی در عرصه ملی و بین المللی فعالیت
نموده و تامین نیازهای مقالات علمی داخل و در سطح کشورهای منطقه از مأموریت های اصلی مرکز منطقه ای می باشد.

۱۳۹۵/۸/۱۶ ۱۰:۳۴