شماره جدید مجله بین المللی علوم و مدیریت اطلاعات منتشر شد

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، نشریه انگلیسی زبان International Journal of Information Science and Management (IJISM)   که توسط مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) از سال ۲۰۰۳ میلادی در هر سال دو شماره از آن منتشر می شود، اکنون شماره دوم از جلد سیزدهم مربوط به سال ۲۰۱۵ میلادی را روانه کتابخانه ها و مراکز اسناد ملی و بین المللی نمود.

IJISM  دارای هیات تحریریه بین المللی است و توسط پایگاه های Elsevier، Ebsco، Scopus، ISC  و ایران ژورنال (نظام نمایه سازی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) ) نمایه سازی می شود. این مجله در چاپ مقالات به موضوعاتی مانند علم سنجی، وب سنجی، کتابداری و علم اطلاعات، مدیریت اطلاعات، انفورماتیک و فناوری های اطلاعاتی توجه دارد.

لازم به ذکر است گرچه مجله IJISM  به صورت چاپی منتشر می شود اما دسترسی به تمام شماره های این نشریه از طریق وب سایتwww.ricest.ac.ir  و با انتخاب گزینه ایران ژورنال و سپس IJISM  و یا از طریق نشانی http://ijism.ricest.ac.ir/index.php/ijism امکان پذیر می باشد. با توجه به طراحی وب سایت این نشریه، علاقه مندان به چاپ مقاله لازم است با ثبت نام در این وب سایت مقاله خود را از آن طریق ارسال نمایند.

مقالات این شماره از این قرار است:

• Does the Centrality Degree of Latin American Countries Predict their Citation Based Performance on Management Research?
Guillermo Armando Ronda-Pupo
  • Citation to Target Journal; A Motivation Based on Normative Citing Conformity
Saeideh Ebrahimy, Farideh Osareh
  • Scholarly Communication of the Vikalpa from 2003-2012: A Scientometric Analysis