شاخه مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری در دانشگاه ارومیه افتتاح می‌شود

نجمه حمیدی فرد، رئیس اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری بیان کرد: در راستای تقویت منابع علمی و اطلاعاتی دانشگاه ارومیه و فراهم آوردن دسترسی به منابع علمی و فناوری و استفاده از پایگاه ISC ، شاخه اطلاع رسانی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در روز یکشنبه مورخ ۸ اسفند ماه ۱۳۸۹ در این دانشگاه افتتاح خواهد شد.
وی افزود: در این مراسم هیأتی از مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) شامل معاون پژوهشی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، معاون پژوهشی و فناوری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و رئیس اداره خدمات اطلاع رسانی به این دانشگاه عزیمت خواهند کرد.
گفتنی است تفاهم نامه تاسیس شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در دانشگاه ارومیه در جمع اصحاب رسانه و مطبوعات، خبرگزاری ها و صدا و سیما امضا خواهد شد.
گزارش تاسیس شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در دانشگاه ارومیه متعاقبا اعلام خواهد شد.
   ۱۳۸۹/۱۲/۴