دسترسی دانشگاه های فنی و حرفه ای به پایگاه های مقالات علمی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)

با امضای تفاهم نامه همکاری های علمی بین مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و دانشگاه فنی و حرفه ای، دسترسی اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه های فنی و حرفه ای در کل کشور به پایگاه های مقالات مرکز منطقه ای فراهم شد
.
به گزارش  اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)، با حضور دکتردهقانی رئیس مرکز منطقه ای و دکتر شفیعی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای در تاریخ ۷ دی ماه ۹۵ این تفاهم نامه به امضا رسید.

دکتر محمدجواد دهقانی رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در این مراسم اظهارداشت: با امضای این تفاهم نامه، امکان دسترسی اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه های فنی و حرفه ای کل کشور از تمامی چهار میلیون مدرک علمی و منابع اطلاعاتی به زبانهای فارسی و انگلیسی و عربی فراهم شده است.

وی افزود: این منابع شامل بیش از دو میلیون مقاله انگلیسی، ۲۴ هزار عنوان مقاله عربی از کشورهای اسلامی،۹۰۰ هزار مقاله فارسی، ۴۷هزار کتاب، ۹۰ هزار مقاله از کنفرانس ها، نقشه ها، پایان نامه ها، ۳۶هزار طرح تحقیقاتی در قالب چکیده و یا متن کامل، ۵۸ هزار عنوان مقاله روزنامه ها و… است.

دهقانی افزود: مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)   از سال۱۳۷۰ با هدف تامین منابع علمی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کار خود را آغاز کرده است، می تواند با در اختیار گذاردن منابع مورد نیاز به اساتید و دانشجویان، به ارتقای جایگاه دانشگاه نیز کمک کند.

وی یادآورشد: با امضای تفاهم نامه مرکز منطقه ای در دانشگاه فنی و حرفه ای، در مرحله بعد امکان استفاده همه دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور از خدمات این مرکز فراهم خواهد شد.

از این پس، اساتید و دانشجویان دانشگاه های فنی و حرفه ای از طریق مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)، با سهل ترین امکان و در سریع ترین شرایط ممکن، دسترسی  به محتواها، مقالات و منابع اطلاعاتی مورد نیاز خود را خواهند داشت.

۱۳۹۵/۱۰/۷ ۱۵:۴۶