خدمت جدید مرکز منطقه ای: اتصال مساجد به پایگاه های اطلاعات علمی مرکز

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، در راستای معرفی و توسعه خدمات این مرکز به سایر سازمان ها، جلسه ای با حضور برخی از اعضای شورای مرکزی هماهنگی امور مساجد از جمله معاون فرهنگی دفتر امام جمعه، فرمانده ناحیه بقیه ا… و مسئول دبیرخانه رسیدگی به امور مساجد در تاریخ ۰۹/۰۳/۹۶ در محل مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری برگزار شد.

در این جلسه ضمن معرفی تاریخچه تاسیس سازمان، خدمات، پتانسیل ها و ظرفیت های همکاری و راه های گسترش این خدمات به مساجد مورد بررسی قرار گرفت. بر این اساس، مقرر شد این موضوع در شورای مرکزی هماهنگی امور مساجد مطرح شده و با ادامه همکاری فی مابین، منابع اطلاعات علمی این سازمان از طریق مساجد نیز در اختیار کاربران قرار گیرد.

لازم به ذکر است مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری با دارا بودن حدود ۵ میلیون انواع مقاله، پایان نامه و سایر مدارک علمی، این منابع اطلاعات علمی را در اختیار اساتید، دانشجویان، دانش آموزان و عموم کاربران قرار می دهد که کاربران با مراجعه به صفحه خانگی این مرکز به آدرس http://digilib.ricest.ac.ir/dl/search/defaultta.aspx می توانند از این منابع اطلاعات علمی استفاده کنند.