جایگاه سوم مرکز منطقه ای براساس رتبه بندی وبومتریکس بین مراکز پژوهشی کشور

به گزارش  اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)،  بر اساس شاخص های وب سنجی در بین ۶۸ مؤسسه پژوهشی کشور که در نظام وبومتریکس اسپانیا حائز رتبه شده اند، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)  رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.

علاقه مندان با مراجعه به آدرس اینترنتی http://research.webometrics.info/en/Asia/Iran%20%28Islamic%20Republic%20of%29 می توانند به اطلاعات مورد نیاز دسترسی داشته باشند.

خانی اظهار داشت: در این نظام رتبه بندی از بین نزدیک به ۸۰۰۰ مؤسسه پژوهشی بین المللی، رتبه مرکز منطقه ای ۴۴۱ است. شایان ذکر است رتبه مرکز منطقه در سال گذشته ۶۶۱ بود که بدین ترتیب ۲۲۰ رتبه صعود داشته است.

وی افزود: مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) در شاخص گوگل اسکالر رتبه اول را از بین موسسات پژوهشی کسب کرده است.

گوگل اسکالر، تعداد مقالات و استنادهای هر یک از دامنه های دانشگاهی را فراهم می کند. نتایج این شاخص تعداد مقالات، گزارش ها و موارد دیگر دانشگاهی را نمایان می سازد.

لازم به ذکر است رتبه بندی وب سایتهای دانشگاهها و موسسات آموزشی دنیا توسط آزمایشگاه سایبرمتریک (CINDOC) واحدی از انجمن ملی تحقیقات اسپانیا (CSIC) انجام می گیرد که اولین بار در سال ۲۰۰۴ این رتبه بندی شروع شد تا میزان توجه موسسات را به نشر اینترنتی نشان دهد.

۱۳۹۴/۱۲/۵ ۱۳:۰۹