تفاهم نامه دانشگاه سیستان و بلوچستان با مرکز منطقه ای و ISC

بر اساس گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دانشگاه سیستان و بلوچستان تفاهم نامه چاپ و انتشارات مجلات علمی خود را با مرکز منطقه ای و ISC امضا کرد.
ناصری با اعلام این خبر گفت: دانشگاه سیستان و بلوچستان به تازگی با ابراز علاقه برای چاپ وانتشار نشریات خود توسط ISC و مرکز منطقه ای تفاهم نامه ای را با این سازمان ها منعقد کرده است که بر اساس آن بالغ بر ۱۵ عنوان از نشریات علمی این دانشگاه از سال ۱۳۹۰ توسط مرکز منطقه ای و ISC چاپ و منتشر خواهد شد.
رییس اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی افزود: انتشار نشریات توسط ISC و مرکز منطقه ای بر اساس سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت می گیرد که بر آن اساس ISC و مرکز منطقه ای علاوه بر اجرای وظایف و اختیارات خود به عنوان بنگاه نشر مجلات علمی، برای دانشگاه ها، موسسات پژوهشی و انجمن های علمی نیز ایفای نقش می کنند.