تعامل با آموزش وپرورش برای پژوهش محوری تعلیم و تربیت

مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری فارس در نظر دارد که با تعامل و همکاری سازنده با آموزش و پرورش و سازمان دانش آموزی فارس پژوهش محوری را در سیستم آموزشی رواج دهد.

نورالله کرمی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پانا فارس اظهار داشت: مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری از سال ۱۳۷۰ با هدف تامین نیاز های اطلاعاتی علمی وفنی پژوهشگران، اعضا هیات علمی، دانشجویان، دانش آموزان و دانشگاه ها و موسسات پژوهشی در کشور و کشور هایی که در حوزه جغرافیایی ایران قرار دارند، تاسیس شد.

رئیس اداره خدمات اطلاع رسانی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری فارس افزود: از جمله رسالت های مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری تاسیس پایگاه های اطلاعاتی متنوع دیجیتالی و نوین، چاپ و انتشار کتاب ها و مجلات هم سو با اهداف مرکز، برگزاری کارگاه، همایش ها و سخنرانی های علمی، تاسیس شاخه مرکز منطقه ای در دانشگاه ها، مدارس و موسسات پژوهشی و ارائه خدمات علمی و فنی به جوامع هدف در قالب مقاله، کتاب، پایان نامه و اسناد پژوهشی است.

وی تصریح کرد: مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری فارس تا کنون بیش از ۸۵۰ هزار عنوان مقاله تمام متن، ۷۰ هزارعنوان مقاله کنفرانس های داخلی، ملی و بین المللی، ۵۰ هزار عنوان مقاله روزنامه های داخلی، بیش از ۲میلیون و ۵۰۰ هزار مقاله لاتین از مجلات مشترک مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری با پایگاه های پژوهشی معتبر جهان را گردآوری و طبقه بندی کرده است.

کرمی ابراز داشت: مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری فارس با پایگاه های پژوهشی معتبر بین المللی ازجمله ProQuest،Science direct، ISI ، که هرکدام دارای میلیون ها مقاله از منابع اصلی مرجع علمی هستند همکاری دارد و تمامی اطلاعات و تبادل لینک ها بر روی پایگاه های اطلاعاتی ذخیره و نگهداری می شوند.

رئیس اداره خدمات اطلاع رسانی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری فارس با بیان اینکه دانش آموزان باید از دوران ابتدایی تحصیلی با تعلیم پژوهشی و تحقیقی آشنا بشوند، اذعان داشت: مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری فارس در نظر دارد که با تعامل و همکاری سازنده با آموزش و پرورش و سازمان دانش آموزی بتواند با برگزاری کارگاه آموزشی، بازدید دانش آموزان از مرکز و حضور کارشناسان و راهنمایان مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری فارس پژوهش محوری را در سیستم آموزشی فارس رواج دهد.

وی تصریح کرد: نحوه دسترسی متاقضیان به پایگاه های اطلاعاتی تولید شده مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری فارس به صورت غیر حضوری از طریق درگاه اینترنتی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری به نشانی www.ricest.ac.ir و به صورت حضوری از طریق مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری فارس به آدرس شیراز، بولوار جمهوری، خیابان جام جم، نرسیده به صدا و سیما مرکز فارس است و با توجه به شیوه نوین دسترسی به اطلاعات عدم وجود محدویت زمانی، مکانی و سهولت دستیابی برای پژوهشگران امکان پذیر است.

کرمی در پایان افزود: از جمله امکانات مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری فارس قرائت خانه، کتابخانه با بیش ۵۰ هزار جلد کتاب، مقاله و مجله، اتاق کامپیوتر ویژه دانشجویان و دانش آموزان، ارائه کتاب امانی تنها با داشتن کارت ملی یا شناسنامه، اینترنت رایگان و جستجو ی آزاد در پایگاه های پژوهشی توسط متقاضیان است.