برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با خدمات علمی رایسست ویژه مسئولین و آموزگاران دبستان دکتر حسابی

در روز دوشنبه مورخ ۲۵ دی ۱۳۹۶، کارگاه آموزشی آشنایی با خدمات علمی رایسست با حضور ۲۰ نفر از مسئولین و آموزگاران دبستان دکتر حسابی برگزار شد. بازدیدکنندگان با امکانات و انواع پایگاه‌های اطلاعاتی فارسی و لاتین و همچنین نحوه جستجوی مطالب مورد نیاز در این مرکز آشنا شدند و دسترسی به منابع اطلاعاتی رایسست را برای پاسخگویی به نیازهای تحقیقاتی محققان را بسیار ضروری دانستند. در این برنامه ارائه خدمات علمی الکترونیک در قالب اتصال سالانه مدارس به پایگاه های اطلاعاتی رایسست بسیار مورد استقبال مسئولین قرار گرفت و مسئولین بهره گیری از پایگاه های فارسی عمومی و موضوعی را جهت رشد سواد اطلاعاتی دانش آموزان مثبت ارزیابی نمودند.

۱۳۹۶/۱۰/۲۵ ۱۱:۴۷