برگزاری کارگاه آموزشی « آشنایی با اصول علمی روش تحقیق» در مدرسه دکتر معطری

کارگاه آموزشی « آشنایی با اصول علمی روش تحقیق» در روز دوشنبه مورخ ۱۶/۱۱/۹۶ برای ۶۰ نفر از دانش آموزان دوره متوسطه اول مدرسه دخترانه دکتر معطری شیراز برگزار گردید. در این کارگاه دو ساعته دانش آموزان با مفاهیم و پیش نیازهای پژوهش، منابع و پایگاه های اطلاعاتی، ارکان پژوهش، بخش های مختلف یک مقاله علمی، چگونگی تنظیم عنوان، انواع پژوهش و فرمت و ساختار نگارش مقاله آشنا شدند. همچنین به اختصار چگونگی نگارش هر یک از بخش های مقاله شامل چکیده، مقدمه، هدف، پرسش، پیشینه پژوهش، روش شناسی، تحلیل، بحث، کاربردهای عملی، محدودیت ها و زمینه هایی برای مطالعه بیشتر تشریح گردید. حاضران همچنین با پایگاه های مقالات تمام متن فارسی و نیز مجلات الکترونیکی فارسی رایسست آشنا شدند. با توجه به استقبال به عمل آمده مقرر شد این کارگاه در بازه‌ی زمانی مشخص ادامه یابد. شایان ذکر است مدرس این کارگاه جناب آقای دکتر فلاحتی قدیمی فومنی استادیار زبانشناسی رایانشی رایسست بوده اند.

۱۳۹۶/۱۱/۱۶ ۰۹:۲۹