برگزاری چهارمین جشنواره روابط عمومی برتر استان فارس

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی، چهارمین جشنواره روابط عمومی های برتر استان فارس در تاریخ ۲۷ شهریور ۹۶ برای فعالیت های انجام گرفته سال ۱۳۹۵ در روابط عمومی های استان فارس برگزار شد که اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در این جشنواره مقام دوم در بخش پوستر و کتاب ( کتاب با “عنوان فعالیت های مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در سطح ملی و بین المللی ۹۵-۹۲”)  را کسب نمود که لوح تقدیر به آقای محمد خانی اهدا شد.

در این دوره ۲۰۷ اثر در ۱۳ بخش نشریه درون سازمانی، ویژه ‌نامه، کتاب، بروشور و کاتالوگ، پوستر، آگهی و رپرتاژآگهی، عکس، فیلم و تیزر، تبلیغات محیطی، وب‌ سایت، مولتی‌مدیا، نرم‌افزارهای کاربردی و کارشناس برتر روابط عمومی از سوی روابط عمومی دستگاه‌های دولتی، عمومی و خصوصی  مربوط به سال ۱۳۹۵به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود.

این آثار طی سه مرحله توسط استادان دانشگاه شیراز، دانشگاه هنر و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی مورد ارزیابی قرار گرفته و براساس شاخص‌های اعلام شده نفرات برتر شناسایی شدند‌.

مراسم معرفی و تجلیل از برترین‌های این جشنواره در روز دوشنبه ۲۷ شهریور ماه با حضور مطهری نژاد، رییس انجمن روابط عمومی ایران و سایر مسئولان استان در هتل بزرگ شیراز برگزار شد.

در ابتدای جشنواره و برای هم ‌افزایی علمی و آشنایی بیشتر کارشناسان و مدیران روابط عمومی  نشست آموزشی استاندارد‌سازی فعالیت‌های روابط عمومی با تدریس دکترخالصی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی شیراز برگزار شد و در پایان به نفرات برتر لوح تقدیر و جایزه ای به رسم یادبود اهدا شد.

۱۳۹۶/۶/۲۷ ۱۳:۴۵