برگزاری دوره آموزشی “مدیریت منابع و اطلاعات علمی”

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دوره آموزشی “مدیریت منابع و اطلاعات علمی”  ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه شیراز در محل سالن همایش مرکز منطقه ای در تاریخ های ۲۸ و ۲۹ بهمن ۹۴ برگزار می شود.

مباحث علم سنجی و نظام های رتبه بندی دانشگاه ها، دستبرد علمی و راهکار های پیشگیری/ راهبردهای افزایش استناد، اصول جستجو و بازیابی اطلاعات، معرفی منابع دسترسی آزاد و موتورهای کاوش علمی، گزارش های استنادی نشریات فارسی و معرفی نرم افزار مدیریت منابع علمی End Note عنوان های مهم این دوره آموزشی است که توسط دکتر هاجر ستوده، دکتر محمدرضا قانع، دکتر میرزابیگی و دکتر عباس پور ارائه می شود.

آشنایی با آخرین دستاوردهای اطلاعاتی، منابع و خدمات اطلاعاتی و همچنین اصول بازیابی منابع علمی و ارزیابی پژوهش و پژوهشگران و مدیریت اطلاعات استنادی از اهداف مهم این دوره آموزشی است.

۱۳۹۴/۱۱/۲۸ ۱۵:۱۰