برگزاری جلسه مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری منطقه ۷

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، جلسه مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری منطقه ۷ در دانشگاه شیراز برگزار شد. در این جلسه که به منظور بررسی مسائل حوزه روابط عمومی برگزار شد دکتر محمدرضا فلاحتی قدیمی فومنی به نمایندگی از مرکز منطقه ای و پایگاه استنادی حضور داشت.

در این جلسه که در تاریخ پنجشنبه ۱۷ خردادماه ۱۳۹۷ برگزار شد چهره هایی همچون دکتر علیرضا عبداللهی نژاد، سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حضور داشتند. وی در طول این جلسه اظهار داشت: مدیران رسانه گریز و اساتید بی ارتباط با رسانه؛ در دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین جایگاهی ندارند. دکتر علیرضا عبداللهی نژاد، در جمع مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری منطقه ۷ ( استان های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد) در دانشگاه شیراز تاکید کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سکاندار حرکت علم و فناوری کشور است و روابط عمومی ها با مدل سنتی و رویکرد صرفا توجیه گرایانه نمی توانند پاسخگوی نیازها باشند. استاد ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی بیان داشت: روابط عمومی بالنده و پویا، می تواند جریان ساز باشد و تصویر سازمان را در جامعه بهبود و ارتقا بخشد. دکتر عبداللهی نژاد، روابط عمومی را مغر متفکر، زبان گویا و قوه هدایت گر سازمان توصیف کرد و گفت: با راهبردهای حرفه ای، فکر و خلاقیت؛ روابط عمومی به یک کنشگر فعال در سازمان و جامعه تبدیل می شود.

قائم مقام رئیس دانشگاه شیراز هم در جمع مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و پارک های علم و فناوری منطقه ۷ اظهار داشت: اگر توانستیم روابط عمومی را به جایگاه واقعی خود برسانیم ، آنگاه جایگاه دانشگاه در جامعه ارتقا می یابد.
دکتر علیرضا افشاری فر، اظهار داشت: علیرغم اقدامات موثر دانشگاهیان و دستاوردهای درخشان در عرصه های مختلف، هنوز برخی مسئولان به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان یک وزرتخانه مصرفی می نگرند و این نگرش باید تغییر یابد.
وی، نگاه کارشناسی، تخصصی و حرفه ای به روابط عمومی را یک ضرورت توصیف و خاطر نشان کرد: روابط عمومی می تواند نگرش ناصحیح به دانشگاه ها را در جامعه و مدیران تغییر دهد و اگر این نگرش تغییر نیابد، شاهد محدودیت ها و محرومیت های آموزش عالی خواهیم بود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه شیراز هم در این آیین با اشاره به نقش و اهمیت روابط عمومی در بیان خدمت رسانی دستگاه های اجرایی؛ بر نقش هدایت گر و انکارناپذیر آن تاکید کرد.
دکتر سید رشید فلاح شمسی، اظهار داشت: در عصر کنونی و با توجه به تحولات اجتماعی؛ روابط عمومی هوشمند، سریع، صادق و شفاف، می تواند دستاوردهای عظیم دانشگاهیان را در جامعه منعکس کند.
وی، ارتباطات موثر درون دانشگاهی و برون سازمانی ، کار جمعی، انسجام، شبکه سازی و هم افزایی را شروط موفقیت روابط عمومی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی برشمرد و خاطرنشان کرد: این موارد در دستور کار روابط عمومی دانشگاه شیراز قرار دارد