بازدید ۴۵ نفر از دانشجویان رشته معماری دانشگاه هنر شیراز از مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری

۴۵ نفر از دانشجویان رشته معماری دانشگاه هنر شیراز با هدف بازدید و آشنایی با امکانات و انواع پایگاه‌های اطلاعاتی فارسی و لاتین، نحوه جستجوی مطالب مورد نیاز در رایسست، چگونگی دسترسی به اطلاعات، وضعیت چاپ و نشر و همچنین انواع نشریات ثبت شده در رایسست در تاریخ ۰۷/۰۸/۹۷ شرکت کردند.

با توجه به غنای گسترده علمی و اطلاعاتی مرکز منطقه ای و زمینه های موجود برای استفاده از آنها، دانشجویان و اساتید از دانشگاه ها و مراکز مختلف از این مرکز بازدید می نمایند.

بر این اساس و با توجه به علاقه مندی دانشجویان و مسئولان دانشگاه هنر شیراز به بازدید از مرکز منطقه ای  بیش از ۴۵ نفر از دانشجویان و اساتید این دانشگاه با اهداف و ماموریت های این مرکز از بدو تاسیس تاکنون آشنا شدند.

رایسست، در طول فعالیت خود با تاسیس پایگاه های اطلاعاتی مختلف سعی در رفع نیازهای اطلاعاتی جامعه علمی کشور کرده است. گردآوری و آماده سازی و در دسترس قرار دادن منابع فارسی و آثاری که به زبان های غیر فارسی در کشور منتشر می شود، اهمیت بسزایی برای رایسست دارد.

این پایگاه حاوی مقالات اکثر نشریات داخلی به زبان فارسی از سال ۱۳۷۰ تاکنون می باشد و مقالات آن به صورت تمام متن و بدون محدودیت موضوعی تهیه شده است که می توان بر اساس گزینه های مختلف مانند عنوان، موضوع، نویسنده، و سایر گزینه ها در آن جستجو نموده و اطلاعات مورد نیاز خود را بازیابی نمایید.

بازدید از موزه قرآن و نسخ خطی صورت گرفت و در ادامه دانشجویان در اداره خدمات اطلاع رسانی حضور یافته و به صورت عملی جستجو و بازیابی اطلاعات را انجام دادند. شایان ذکر است که دانشگاه هنر شیراز پایگاههای اطلاعاتی مرکز منطقه ای را مشترک می باشد و دانشجویان می توانند در این دانشگاه از خدمات اطلاعاتی این مرکز به صورت رایگان استفاده کنند.

این سلسله بازدیدها که در سطوح مختلف دانش آموزی، دانشجویان، اساتید، مدیران و مسئولین سازمان های مختلف انجام میگیرد، علاوه بر هدف آشنایی با خدمات این مرکز، ارتقای سطح علمی و دانش جامعه را نیز مدنظر دارد.

علاوه بر این، استفاده از خدمات مرکز منطقه ای به دانشگاه ها و مؤسسات تحقیقاتی زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری محدود نمی شود. تمامی سازمان ها و مؤسسات تحقیقاتی دولتی و خصوصی کشور، دانشجویان تمامی دانشگاه ها، محققان آزاد و تمامی افراد جامعه می توانند از خدمات حضور و غیرحضوری مرکز استفاده نمایند.