بازدید ۴۵ نفر از دانشجویان رشته موزه دانشگاه هنر شیراز از مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری

۴۵ نفر از دانشجویان رشته موزه دانشگاه هنر شیراز با هدف بازدید و آشنایی با امکانات و انواع پایگاه‌های اطلاعاتی فارسی و لاتین، نحوه جستجوی مطالب مورد نیاز در رایسست، چگونگی دسترسی به اطلاعات، وضعیت چاپ و نشر و همچنین انواع نشریات ثبت شده در رایسست در تاریخ ۰۷/۰۸/۹۷ شرکت کردند.

با توجه به غنای گسترده علمی و اطلاعاتی مرکز منطقه ای و زمینه های موجود برای استفاده از آنها، دانشجویان و اساتید از دانشگاه ها و مراکز مختلف از این مرکز بازدید می نمایند.

بر این اساس و با توجه به علاقه مندی دانشجویان و مسئولان دانشگاه هنر شیراز به بازدید از مرکز منطقه ای  بیش از ۴۵ نفر از دانشجویان و اساتید این دانشگاه با اهداف و ماموریت های این مرکز از بدو تاسیس تا کنون آشنا شدند.

از جمله موارد قابل توجه برای این دانشجویان امکان استفاده از پایگاه اطلاعاتی پایان نامه های فارسی می باشد. از مهمترین محصولات رایسست همان پایگاه های اطلاعاتی متنوعی می باشد که کاربردهای زیادی برای کاربران دارد. یکی از مدارک علمی مهم و قابل اعتماد در نظام علمی کشورهای مختلف پایان نامه هایی هستند که در دانشگاه های معتبر ارائه شده اند. هرچند هدف اصلی مرکز گردآوری پایان نامه ها نبوده است اما با توجه به وجود شاخه های متعدد مرکز منطقهای در سطح کشور، این مرکز پایان نامه های ارسالی از سوی این دانشگاه را در قالب پایگاهی به نام پایگاه پایان نامه های فارسی ذخیره می کند که بر این اساس تاکنون بیش از ۷۲ هزار پایان نامه در پوشش های موضوعی مختلف (فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، علوم پزشکی) در این پایگاه نمایه شده اند که تعداد بسیار محدودی نیز دارای فایل تمام متن می باشند. برای دسترسی به عناوین این پایان نامه ها، کاربران می توانند از طریق سربرگ پایگاه های اطلاعاتی واقع در وب سایت مرکز به آدرس آhttp://search.ricest.ac.ir/Inventory/index_10702. و سپس انتخاب پایان نامه های فارسی اقدام نمایند. همچنین در صورت استفاده از صفحه جستجوی پیشرفته می توان با انتخاب نوع مدرک (پایان نامه) و وارد نمودن عبارت جستجو مدارک مورد نظر را بازیابی نمود.

در این جلسه استفاده از از این امکان بسیار مورد توجه دانشجویان قرار گرفت.