بازدید نفر از دانشجویان رشته موزه دانشگاه هنر از رایسست

بر اساس گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، ۶۵ نفر از دانشجویان رشته موزه دانشگاه هنر در تاریخ ششم آبانماه ۹۷ از مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری بازدید کردند.

این سلسله بازدیدها که در سطوح مختلف دانش آموزی، دانشجویان، اساتید، مدیران و مسئولین سازمان های مختلف انجام میگیرد، علاوه بر هدف آشنایی با خدمات این مرکز، ارتقای سطح علمی و دانش جامعه را نیز مدنظر دارد.  این مرکز از ابتدای فعالیت خود پایگاه های اطلاعاتی مختلفی را تأسیس نموده که هر کدام از این پایگاه-ها می تواند بخشی از نیازهای اطلاعاتی کاربران را تأمین نماید. دسترسی به متن کامل تمام مجلات کشور، مقالات کنفرانس ها، مقالات عربی، مقالات روزنامه ها، مقالات و پایان نامه های انگلیسی، چکیده طرح های تحقیقاتی، پایان نامه های فارسی و برخی از استانداردهای جهانی و سایر اطلاعات علمی مورد نیاز محققان کشور از طریق وب سایت مرکز منطقه ای امکان پذیر می باشد. همچنین این مرکز قادر است سایر مدارک علمی تولید شده در سطح بین المللی را که در پایگاه های معتبر اطلاعاتی به ثبت رسیده باشد را در کوتاه ترین زمان ممکن در اختیار کاربران قرار دهد.

در این بازدید که با استقبال دانشجویان همراه بود، کارشناسان مرکز در قسمتی از سخنان خود توضیحاتی در خصوص پایگاه نشریات الکترونیک که جهت مرور نشریات به سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی ایجاد شده است را داد. این پایگاه تمامی نشریاتی که رایسست اشتراک دارد و آنها را نمایه سازی می کند را در بر می گیرد. این نشریات شامل:

• نشریات فارسی
  • نشریات لاتین
  • نشریات عربی
  • نشریات سایر زبان ها

می باشد.

در پایان نیز دانشجویان از قسمت های مختلف مرکز منطقه ای که کار ورود اطلاعات را انجام می دهند بازدید کردند.