بازدید معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه های کشور از مرکز منطقه ای و ISC

معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی منتخب کشور روز چهارشنبه مورخ    ۹۶/۷/۵       در محل سالن همایش های بین الملل در محل مرکز منطقه ای و پایگاه استنادی حضور یافتند تا با امکانات و پتانسیل های این دو سازمان بین المللی آشنا شوند.
در این بازدید دکتر صالحی، معاون پژوهشی مرکز منطقه ای ضمن خوشامدگویی، پس از بیان مختصری از تاریخچه این مرکز، به شرح پایگاه ها، شاخه ها ، خدمات اطلاع رسانی، انتشارات و امکانات موجود دراین سازمان بین المللی پرداختند. در ادامه، دکتر فلاحتی رئیس اداره همکاری های علمی بین المللی رایسست و ISC، نیز به معرفی کارگاه ها ی ملی و بین المللی برگزار شده و تفاهم نامه های منعقده با سایر کشورهای اسلامی پرداختند.
مقرر شد بین مدیران بین الملل دانشگاه ها و رایسست و ISC تعاملات بیشتر برای فعال سازی اقدامات پژوهشی، آموزشی و بین الملل مشترک به عمل آید. ضمنا برخی از واحدهای دانشگاهی تقاضای تاسیس شاخه رایسست و برخی واحدهای دیگر تقاضای برگزاری کارگاه آموزشی ISC را داشتند که مقرر شد در این زمینه برنامه ریزی لازم صورت پذیرد.
در پایان این نشست، بازدید کنندگان از ساختمان و موزه قرآنی موجود در این مرکز بازدید کردند.

۱۳۹۶/۷/۵ ۱۱:۵۱