بازدید دانش آموزی مدرسه علوم پزشکی از مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری

۱۸ نفر از از دانش آموزان مدرسه علوم پزشکی شیراز جهت آشنایی با مرکز منطقه ای، خدمات آن و نحوه استفاده کارآمد از آنها از این مکان بازدید کردند. در این بازدید دانش آموزان ضمن آشنایی با امکانات و انواع پایگاه‌های اطلاعاتی، شیوه های جستجو در آنها را نیز آموختند. در تاریخ ۶/۹/۹۷ شرکت کردند.

در این بازدید که به درخواست مدرسه علوم پزشکی ترتیب یافت توضیحات تفضیلی و اجمالی در خصوص تفاوت اطلاعات موجود در پایگاه های رایسست و اطلاعات موجود در سطح وب به دانش آموزان ارائه شد. پایگاه کتاب های فارسی شامل تمام پیشینه های کتابشناختی کتاب های خریداری شده یا اهدا شده می باشد. این پایگاه مشتمل بر ده ها هزار  عنوان کتاب می باشد که از این تعداد، برخی از آنها دارای فایل تمام متن است که قابل تورق و مشاهده توسط کاربر می باشد. کتاب های فارسی در بخش “کتابخانه مرکز منطقه ای” نگهداری می شوند و قابل استفاده و امانت به کاربران حضوری می باشد. پوشش موضوعی کتابها متنوع و مشتمل بر حوزه های (علوم پایه، فنی مهندسی، علوم انسانی، علوم کشاورزی و تعداد محدودی علوم پزشکی) می باشد.

علاوه بر کتاب های فارسی، پیشینه کتابشناختی کتاب های لاتین نیز که توسط مرکز خریداری یا اهدا شده اند، در پایگاهی جداگانه به نام پایگاه اطلاعاتی «کتاب های لاتین» وارد شده اند. کتاب های لاتین نیز مانند کتاب های فارسی در بخش “کتابخانه مرکز منطقه ای” نگهداری می شوند و قابل استفاده و امانت به کاربران حضوری می باشد. شیوه دسترسی به اطلاعات کتابشناختی این کتب نیز از دو روش “فهرست پایگاه های مرکز” و “صفحه جستجوی پیشرفته “مرکز  به نحوی که در مورد کتاب های فارسی توضیح داده شد می باشد.

در این بازدید همچنین با توجه به حضور معلمان و برخی مسئولان مدرسه علوم پزشکی، توضیحاتی نیز در خصوص زمینه همکاری های موجود بین مرکز منطقه ای و سازمان آموزش و پرورش ارائه شد. در ادامه شیوه های دسترسی معلمان و دانش آموزان و روش های غیرحضوری مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان نیز دانش آموزان از موزه قرآن های نفیس موجود در مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری دیدن به عمل آوردند.