بازدید دانش آموزان و مسئولان دبیرستان نمونه دولتی دکتر طباطبایی و دبیرستان دخترانه زهرای مرضیه از رایسست

در روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۶/۹/۸ تعداد ۵۰ نفر از دانش آموزان پایه دهم و یازدهم دبیرستان دخترانه نمونه دولتی دکتر طباطبایی و۳۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان دخترانه زهرای مرضیه به همراه معاون فناوری و همچنین مسئول کتابخانه این مدارس از رایسست بازدید کردند و با امکانات و انواع پایگاه‌های اطلاعاتی فارسی و لاتین و همچنین نحوه جستجوی مطالب مورد نیاز در این مرکز آشنا شدند. در این بازدید استقبال شایانی از پایگاه های فارسی عمومی به ویژه دانشوران معاصر ایران، محیط زیست، زلزله، صنایع ایران، سوخت و انرژی صورت گرفت. مسئولین مدارس مذکور ضمن قدردانی از خدمات ارائه شده توسط این مرکز، تاثیر این خدمات را در رشد توانایی دانش آموزان در جستجوی اطلاعات علمی به ویژه جهت درس «کار و فناوری» بسیار مفید ارزیابی نمودند.

در این برنامه همچنین از موزه قرآنی رایسست بازدید به عمل آمد. این بازدید در راستای ترویج فرهنگ پژوهش و توسعه توانمندی های علمی و پژوهشی آموزش و پرورش و پیرو طرح اتصال  ۵۰۰  مدرسه به پایگاه های اطلاعاتی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی  علوم و فناوری برگزار گردید.

۱۳۹۶/۹/۸ ۱۶:۱۹