بازدید دانش آموزان دبیرستان دانشگاه و دبیرستان والفجر از رایسست

در روز چهارشنبه مورخ ۲۲/۹/۱۳۹۶، ۱۱۸ نفر از دانش آموزان دبیرستان دانشگاه و ۳۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان والفجر به همراه مسئولین این مدارس از رایسست بازدید کردند و با امکانات و انواع پایگاه‌های اطلاعاتی فارسی و لاتین و همچنین نحوه جستجوی مطالب مورد نیاز در این مرکز آشنا شدند. در این بازدید استقبال شایانی از پایگاه های فارسی عمومی به ویژه دانشوران معاصر ایران، محیط زیست، زلزله، صنایع ایران، سوخت و انرژی صورت گرفت. مسئولین مدارس مذکور ضمن تقدیر از  تسهیل و تسریع دسترسی محققان به موتور جستجوی جامع و نشریات موردنیاز جهت پاسخگویی به نیازهای علمی دانش آموزان ، تاثیر این خدمات را در رشد توانایی مقاله نویسی دانش آموزان بسیار مفید ارزیابی نمودند.
 در این برنامه همچنین از موزه قرآنی رایسست بازدید به عمل آمد. این بازدید در راستای ترویج فرهنگ پژوهش و توسعه توانمندی های علمی و پژوهشی آموزش و پرورش و پیرو طرح اتصال  ۵۰۰  مدرسه به پایگاه های اطلاعاتی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی  علوم و فناوری برگزار گردید.

بازدید دانش آموزان و مسئولین دبیرستان دانشگاه از رایسست

بازدید دانش آموزان دبیرستان دانشگاه از رایسست