بازدید دانش آموزان دبستان میعاد امام رضا از رایسست

در روز شنبه مورخ ۲/۱۰/۱۳۹۶ تعداد ۳۵ نفر از دانش آموزان دبستان میعاد امام رضا از رایسست بازدید کردند. در طی این بازدید مسئولین و دانش آموزان با امکانات و انواع پایگاه‌های اطلاعاتی فارسی و لاتین و همچنین نحوه جستجوی مطالب مورد نیاز در این مرکز آشنا شدند. در این بازدید استقبال شایانی از پایگاه های فارسی عمومی به ویژه دانشوران معاصر ایران، محیط زیست، زلزله، صنایع ایران، سوخت و انرژی صورت گرفت. مسئولین مدارس مذکور ضمن تقدیر از  تسهیل و تسریع دسترسی محققان به موتور جستجوی جامع و نشریات موردنیاز جهت پاسخگویی به نیازهای علمی دانش آموزان ، تاثیر این خدمات را در رشد توانایی مقاله نویسی دانش آموزان بسیار مفید ارزیابی نمودند.
این بازدید در راستای ترویج فرهنگ پژوهش و توسعه توانمندی های علمی و پژوهشی آموزش و پرورش و پیرو طرح اتصال  ۵۰۰  مدرسه به پایگاه های اطلاعاتی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی  علوم و فناوری برگزار گردید.

بازدید دانش آموزان دبستان میعاد امام رضا از رایسست

۱۳۹۶/۱۰/۲ ۱۰:۳۸