بازدید دانش آموزان دبستان دخترانه جواهری یک و دبیرستان دخترانه پژمان از رایسست

در روز شنبه مورخ ۱۳۹۶/۹/۱۸ تعداد ۶۵ نفر از دانش آموزان دبستان دخترانه جواهری یک و ۴۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان دخترانه پژمان از رایسست بازدید کردند. در طی این دو بازدید، مسئولین و دانش آموزان با امکانات و انواع پایگاه‌های اطلاعاتی فارسی و لاتین و همچنین نحوه جستجوی مطالب مورد نیاز در این مرکز آشنا شدند. در این برنامه مسئولان برای رشد توانایی دانش آموزان در جستجوی اطلاعات علمی و نگارش گزارش های علمی، برگزاری کلاسهای پیشرفته جستجوی اطلاعات علمی و دوره های گزارش نویسی و مقاله نویسی متناسب با هر پایه را در قالب برنامه های آتی مطالبه نمودند.
در این برنامه همچنین از موزه قرآنی رایسست بازدید شد. این بازدید در راستای ترویج فرهنگ پژوهش و توسعه توانمندی های علمی و پژوهشی آموزش و پرورش و پیرو طرح اتصال  ۵۰۰  مدرسه به پایگاه های اطلاعاتی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی  علوم و فناوری برگزار گردید.

بازدید دانش آموزان دبستان دخترانه جواهری یک از رایسست

۱۳۹۶/۹/۱۸ ۱۴:۰۵