بازدید دانش آموزان آموزشگاه معلم ۱، دبستان حاج علی اکبر مکتبی گلشن ۱ و دبیرستان شاهد حاج جعفر دالکی از رایسست

در روز سه شنبه مورخ ۲۱/۹/۱۳۹۶ ،  تعداد ۱۶ نفر ازدانش آموزان آموزشگاه معلم ۱، ۶۶ نفر از دانش آموزان دبستان حاج علی اکبر مکتبی گلشن ۱ و ۲۶ نفر از دانش آموزان دبیرستان شاهد حاج جعفر دالکی از رایسست بازدید کردند. در طی این سه بازدید، مسئولین و دانش آموزان با امکانات و انواع پایگاه‌های اطلاعاتی فارسی و لاتین و همچنین نحوه جستجوی مطالب مورد نیاز در این مرکز آشنا شدند. در این برنامه مسئولان برای رشد توانایی دانش آموزان در جستجوی اطلاعات علمی و نگارش گزارش های علمی، برگزاری کلاسهای پیشرفته جستجوی اطلاعات علمی و دوره های گزارش نویسی و مقاله نویسی متناسب با هر پایه را در قالب برنامه های آتی مطالبه نموده و بهره گیری از پایگاه های فارسی عمومی و موضوعی را جهت رشد سواد اطلاعاتی دانش آموزان مثبت ارزیابی نمودند.
در این برنامه همچنین از موزه قرآنی رایسست بازدید شد. این بازدید در راستای ترویج فرهنگ پژوهش و توسعه توانمندی های علمی و پژوهشی آموزش و پرورش و پیرو طرح اتصال  ۵۰۰  مدرسه به پایگاه های اطلاعاتی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی  علوم و فناوری برگزار گردید.

بازدید دانش آموزان آموزشگاه معلم ۱ از رایسست

بازدید دانش آموزان دبستان حاج علی اکبر مکتبی گلشن ۱ از رایسست