بازدید استاندار فارس از موزه علوم قرآنی مرکز منطقه ای

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST)، استاندار فارس از مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و موزه قرآن های نفیس آن در تاریخ ۱۳ تیرماه ۱۳۹۵ بازدید کرد.

سیدمحمدعلی افشانی بیان داشت: نسخه های مختلف قرآن کریم که در این موزه جمع آوری شده اقدامی ارزشمند و در خور قدردانی است

استاندار فارس، قرآن را کتاب زندگی و حیات برای همگان دانست و گفت: بیان آموزه ها، رموز و اعجازهای علمی در قرآن به نسل جوان در تربیت جوانان اثرگذار است و اهمیت فوق العاده ای دارد.

هم اکنون موزه علوم قرآنی و تفاسیر در طبقه نهم ساختمان مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری مستقر است که امکان بازدید علاقه مندان و استفاده از کتاب های قرآن موجود در آن به رایگان است.
داریوش نویدگویی از فعالان عرصه فرهنگ و ادب فارس نیز در این بازدید گفت که این موزه هزار نسخه از قرآن، تفاسیر و علوم قرآنی رامربوط به دوره های زمانی مختلف در برمی گیرد.

وی که خود گردآورنده نسخه های قرآنی است، اظهار کرد: ترجمه نسخه های قرآنی موجود در این موزه علاوه برز بان فارسی، به سایر زبان های زنده دنیا مانند فرانسوی، آلمانی، ژاپنی، چینی و اردو است.
یکی از کتاب های حاضر در این نمایشگاه، نسخه ای از قرآن کریم است که عثمان طه کاتب معروف کلام الهی، آن را به گردآورنده این نسخه های قرآنی تقدیم کرده است.

استاندار فارس را در بازدید از این موزه قرآنی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی جهان اسلام، رئیس دانشگاه های پیام نور استان، صنعتی شیراز  و مسئولان جمعی از دانشگاه های فارس و همچنین مدیرکل صدا و سیمای استان همراهی می کردند.