انتشار کتاب فعـالیـت هـای مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در سطح ملی و بین المللی (۹۵- ۱۳۹۲)

کتاب « فعـالیـتهـای مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در سطح ملی و بین المللی (۹۵- ۱۳۹۲)» در شهریور ماه ۱۳۹۶ منتشر شد.
گزارش حاضر بررسی عملکرد مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در حوزه فعالیت های ملی و بین المللی و توسعه روابط با سایر کشورها در سطح منطقه، کشورهای جهان اسلام و در راستای وظایف این دو مجموعه فرا ملی می باشد. این گزارش شامل دو فصل عملکرد هر دو مجموعه در سطح بین المللی و نیز هر دو مجموعه در سطح ملی شامل کلیه فعالیت های انجام شده از جمله انعقاد تفاهم­نامه­ های همکاری، عضویت در مجامع بین المللی، بازدیدهای مسئولان و روسای دانشگاه­ها در مراکز علمی از مرکز و پایگاه و نهایتا برگزاری نشست­ها و کارگاه­های مختلف در داخل و خارج کشور می باشد.

۱۳۹۶/۶/۲۹ ۰۹:۳۱