انتشار شماره جدید مجله بین المللی علوم و مدیریت اطلاعات

نشریه انگلیسی زبان International Journal of Information Science and Management (IJISM)   که توسط مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) از سال ۲۰۰۳ میلادی در هر سال دو شماره از آن منتشر می شود، اکنون شماره اول از جلد پانزدهم مربوط به سال ۲۰۱۷ میلادی را روانه کتابخانه ها و مراکز اسناد ملی و بین المللی نمود.

IJISM  دارای هیات تحریریه بین المللی است و توسط پایگاه های Elsevier، Ebsco، Scopus، ISC  و ایران ژورنال (نظام نمایه سازی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) ) نمایه سازی می شود. این مجله در چاپ مقالات به موضوعاتی مانند علم سنجی، وب سنجی، کتابداری و علم اطلاعات، مدیریت اطلاعات، انفورماتیک و فناوری های اطلاعاتی توجه دارد.

لازم به ذکر است گرچه مجله IJISM  به صورت چاپی منتشر می شود اما دسترسی به تمام شماره های این نشریه از طریق وب سایتwww.ricest.ac.ir  و با انتخاب گزینه ایران ژورنال و سپس IJISM  و یا از طریق نشانی   http://ijism.ricest.ac.ir/index.php/ijism  امکان پذیر می باشد.
علاقه مندان به چاپ مقاله خود در این مجله، لازم است با ثبت نام در این وب سایت مقاله خود را از آن طریق ارسال نمایند.
مقالات این شماره از این قرار است:

• سیاست های امنیت اطلاعات و رابطه آنها با تاثیرگذاری سیستم های مدیریت اطلاعات در مهمترین دانشگاه های فلسطینی نوار غزه
  • تحلیل پیوند نظریه برجسته سازی با مباحث علم اطلاعات و دانش شناسی
  • مدیریت ظرفیت های کاربران در چرخه حیات نظام های اطلاعاتی: مدل سازی مفهومی
  • رابطه بین جو نوآوری و رفتار نوآورانه کتابداران: مطالعه موردی در بزرگترین کتابخانه عمومی ایران
  • طراحی چارچوب جمع آوری ابرداده ها برای واسپارگاه های مرتبط با علوم کتابداری: یک مدل اولیه
  • تاثیر همکاری بر کیفیت تحقیق: تحلیلی بر تحقیقات حوزه دندان
  • ارزیابی و رتبه بندی شبکه های اجتماعی کتاب- محور