انتشار آخرین شماره فصلنامه ” سیاست های راهبردی و کلان”

آخرین شماره فصلنامه ” سیاست های راهبردی و کلان” کمیسیون نظارت دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام توسط انتشارات مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) منتشر شد.

بر اساس یکی از ماموریت های مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به این دو سازمان محول شده است، چاپ و انتشار مجلات علمی پژوهشی و علمی ترویجی فارسی، عربی و انگلیسی است. مرکز منطقه ای با عقد تفاهم نامه چاپ و انتشار نشریات ، با دانشگاه ها، انجمن های علمی و موسسات پژوهشی، چاپ وانتشار مجلات علمی را آغاز می کند که علاقمندان می توانند با مراجعه به پیوند نشریات چاپ مرکز منطقه ای و ISC(http://pubj.ricest.ac.ir/index.php/index/index) اسامی این مراکز و لیست نشریات را مشاهده کنند که متن کامل این مجلات نیز از این طریق قابل مطالعه می باشد.

فصلنامه ” سیاست های راهبردی و کلان”  با هدف هایی همچون گسترش مرزهای دانش در حوزه‌ های نظارت و ارزیابی راهبردی سیاست‌های کلی و سند چشم انداز، توسعه الگوها و تئوری‌های نظارت و ارزیابی فعلی و ساخت نظریه‌های جدید، انتشار یافته‌های حاصل از پژوهش در حوزه نظارت راهبردی بر سیاست‌های کلان نظام و تحقق اهداف سند چشم‌انداز و ایجاد بستری مناسب برای ارائه اندیشه ‌های نو در حوزه نظارت و ارزیابی کلان و راهبردی و جهت‌دهی به پژوهش‌ های این حوزه منتشر شده است.

در این شماره از فصلنامه ” سیاست های راهبردی و کلان”،  ۷ عنوان مقاله فارسی به همراه چکیده مقالات به زبان انگلیسی منتشر شده است که عناوین آنها عبارتند از:

• نفت، برنامه ششم توسعه و اقتصاد مقاومتی
  • مدیریت پیشگیری از جرم در ایران
  • پیش بینی نقدینگی موردنیاز دستگاه ای خودپرداز با استفاده از مدل خطی (ARIMA) و غیرخطی (شبکه های عصبی)
  • اثرات مقایسه ای متقارن و نامتقارن شوک‌های نفتی بر ارزش‌افزوده بخش‌های کشاورزی و صنعت
  • تأثیر ‌سیاست‌های پولی و مالی بر ارزش افزوده بخش صنعت در ایران در راستای ‌سیاست‌های کلی بخش صنعت
  • تدوین برنامه ریزی راهبردی توسعه گردشگری روستایی ایران
  • چالش های گفتمان سیاست خارجی ایران در راستای دگرگشت های نوپدید در سامانه ی ژئوپلیتیک جهانی
علاقه مندان می توانند برای مطالعه متن کامل مقالات این فصلنامه به این پیوند مراجعه نمایند:
   ۱۳۹۴/۸/۹ ۰۸:۲۲