امضای تفاهم نامه همکاری مرکز منطقه ای با دانشگاه آی.آی. تی هند

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی رایسست، دکتر دهقانی رئیس مرکز به همراه دکتر گزنی معاون پژوهشی ISC در روزهای ۲۴ الی ۲۹ مرداد ۹۶ به هند سفر کردند. در این سفر، در راستای توسعه روابط بین المللی و همچنین مبتنی بر توانایی ها و خدمات رایسست و ISC ، هر یک از این دو مرکز به صورت جداگانه تفاهنامه های همکاری با دانشگاه آی.آی.تی هند امضا نمودند. همچنین، با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آی.آی.تی دهلی و رورکی و نیز دانشگاه جامیا میلیا اسلامیا کارگاهی توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام برای مخاطبان برگزار شد. در این کارگاه ضمن معرفی خدمات پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و همچنین مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، رشد علمی در کشور هند در طول ۱۷ سال گذشته به تصویر کشیده شد. در ادامه، هیئت رایسست و ISC از « مرکز تحقیقاتی  اطلاع رسانی علوم نیس کر » بازدید و در نشستی به ریاست آقای دکتر منوج کمار پاتاریا رییس مرکز نیس کر شرکت نمودند.

۱۳۹۶/۵/۲۹ ۰۹:۱۳