افتتاح شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در دانشگاه رازی کرمانشاه

دکتر جعفر مهراد گفت: شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری روز یکشنبه مورخ ۱۲/۲/۱۳۸۹ ساعت ۱۰ صبح، طی مراسمی در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه رازی کرمانشاه افتتاح می شود .
رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، افزود: بر اساس تفاهم نامه ای که بین رؤسای دانشگاه رازی کرمانشاه و مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری به امضاء رسیده است شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در دانشگاه رازی کرمانشاه تأسیس می شود .
وی در ادامه گفت: با افتتاح این شاخه استادان، پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه و نیز سایر واحدهای دانشگاهی و تحقیقاتی استان به اطلاعات علمی و فنی به زبان های فارسی و انگلیسی بدون پرداخت هزینه دسترسی خواهند داشت .
دکتر جعفر مهراد در پایان گفت: مسئولان شاخه به مدت ۲ ماه در مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری آموزش دیده و هم اکنون در مدیریت شاخه از مهارتهای لازم برخوردار می باشند .
شایان ذکر است، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در حال حاضر شاخه هایی را در دانشگاه های گیلان ، یاسوج ، صنعتی تبریز ، همدان ، هرمزگان ، کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان و سازمان تبلیغات اسلامی قزوین دایر کرده است .