افتتاح شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در دانشگاه صنعتی شریف

در روز سه شنبه بیست و هشتم آذرماه با حضور مسئولان دانشگاه صنعتی شریف و ریاست مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری جناب آقای دکتر محمد جواد دهقانی و رئیس اداره خدمات اطلاع رسانی مرکز جناب آقای نورالله کرمی افتتاح شد. با افتتاح این شاخه، امکان استفاده پژوهشگران این دانشگاه  از تمامی مدارک و منابع علمی که بیش از چهارمیلیون و دویست هزار مدرک به صورت تمام متن به زبانهای فارسی، انگلیسی و عربی می باشد فراهم می گردد.
از این پس این دانشگاه همچون شاخه های مرکز منطقه ای در سایر دانشگاهها، دسترسی وسیع و بدون محدودیت به متن کامل مقاله های فارسی، انگلیسی و عربی، مقاله های کنفرانس ها و روزنامه ها، طرح های تحقیقاتی، پایان نامه ها و غیره  را خواهد داشت.
این منابع بیش از دو میلیون و سیصد هزار عنوان مقاله تمام متن انگلیسی، بیش از نهصد و سی هزار عنوان مقاله فارسی، یکصدو بیست هزار عنوان مقاله کنفرانس، سی و شش هزار طرح تحقیقاتی، پنجاه و هشت هزار مقاله روزنامه و غیره که روزانه چندهزار مدرک نیز به آنها اضافه می شود را شامل می شود. علاوه بر این مدارک، مرکز منطقه ای به پایگاههای اطلاعاتی بزرگ دنیا به طرق مختلف از جمله اشتراک و سفارش به کارگزار دسترسی دارد و اساتید، دانشجویان و پژوهشگران این دانشگاه می توانند درخواست های خود را به مسئول این شاخه سرکار خانم شریفی ارائه داده تا در کمترین زمان، متن کامل مدارک برای آنها ارسال شود. همچنین این مرکز با کتابخانه های بزرگ دنیا تفاهم نامه همکاری دارد و مدارکی که پژوهشگران از هیچ طریقی نتوانند به آنها دسترسی پیدا کنند به این کتابخانه ها سفارش داده می شود و در اختیار محققان قرار می گیرد.

۱۳۹۶/۹/۲۸ ۱۶:۳۲