افتتاح شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

بر اساس تفاهم نامه ای که بین رؤسای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) به امضاء رسیده است شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روز چهارشنبه مورخ ۸ دی ماه ۱۳۹۵ تأسیس شد.

با افتتاح این شاخه، استادان، پژوهشگران و دانشجویان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به بیش از چهار میلیون اطلاعات علمی و فنی به زبان های فارسی، عربی و انگلیسی دسترسی خواهند داشت.

از این پس کتابخانه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه همچون دیگر شاخه‌های مرکز منطقه ای در کشور، دسترسی وسیع و بدون محدودیت به متن کامل مقالات الکترونیکی فارسی، مقالات الکترونیکی عربی، مقالات کنفرانسها، اطلاعات کتاب‌شناختی و متن کامل برخی از پایان نامه‌های انگلیسی و محتوای پایگاههای موضوعی موجود در وب سایت مرکز منطقه ای را خواهد داشت.

شایان ذکر است، مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در حال حاضر شاخه هایی را در دانشگاه های تهران، پیام نور، دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور، گیلان ، یاسوج ، صنعتی تبریز ، همدان ، هرمزگان ، کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان و سازمان تبلیغات اسلامی قزوین و غیره دایر کرده است.

ابوالفضل احمدی مدیر کتابخانه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در این مراسم گفت: در آینده ای نزدیک‌، اطلاعات پایگاه‌های فوق در دسترس همه محققان مراکز آموزشی و پژوهشی حوزوی و دانشگاهی در سطح استان قم گذاشته می‌شود.

۱۳۹۵/۱۰/۸ ۱۰:۳۷