افتتاح شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در دانشگاه صنعتی اصفهان

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، در روز سه شنبه نوزدهم اردیبهشت ۱۳۹۷، در حاشیه برگزاری مراسم چهلمین سالروز تاسیس دانشگاه صنعتی اصفهان، بیست و هفتمین شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری با حضوررئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC) ) آقای دکتر محمد جواد دهقانی و معاون پژوهش و فنآوری پایگاه استنادی علوم جهان اسلام آقای دکتر منصورحقیقت و نیزتعدادی از مسئولان دانشگاه صنعتی اصفهان ازجمله آقای دکتر ابطحی معاون پژوهش و فنآوری این دانشگاه، آقای دکتر کریمی پژوهش و فنآوری و ریاست کتابخانه مرکزی و مدیران مربوطه، در دانشگاه صنعتی اصفهان افتتاح گردید.  با افتتاح این شاخه، امکان استفاده  پژوهشگران و دانشجویان تحصیلات تکمیلی این دانشگاه از تمامی مدارک که بیش از چهارمیلیون و دویست هزار مدرک به صورت تمام متن به زبانهای فارسی، انگلیسی و عربی می باشد فراهم می گردد.

از این پس این دانشگاه همچون شاخه های مرکز منطقه ای در سایر دانشگاهها، دسترسی وسیع و بدون محدودیت به متن کامل مقاله های فارسی، انگلیسی و عربی، مقاله های کنفرانس ها و روزنامه ها، طرح های تحقیقاتی، پایان نامه ها و غیره  را خواهد داشت.

این منابع بیش از دو میلیون و سیصد هزار عنوان مقاله تمام متن انگلیسی، بیش از نهصد و سی هزار عنوان مقاله فارسی، یکصد و بیست هزار عنوان مقاله کنفرانس، سی و شش هزار طرح تحقیقاتی، پنجاه و هشت هزار مقاله روزنامه و غیره که روزانه چندهزار مدرک نیز به آنها اضافه می شود را شامل می شود. علاوه بر این مدارک، مرکز منطقه ای به پایگاههای اطلاعاتی بزرگ دنیا به طرق مختلف از جمله اشتراک و سفارش به کارگزار دسترسی دارد و اساتید، دانشجویان و پژوهشگران این دانشگاه می توانند درخواست های خود را به مسئول این شاخه سرکار خانم شریفی ارائه داده تا در کمترین زمان، متن کامل مدارک برای آنها ارسال شود. همچنین این مرکز با کتابخانه های بزرگ دنیا تفاهم نامه همکاری دارد و مدارکی که پژوهشگران از هیچ طریقی نتوانند به آنها دسترسی پیدا کنند به این کتابخانه ها سفارش داده می شود و در اختیار محققان قرار می گیرد.

.