افتتاح بیست و چهارمین شاخه مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری کشور در دانشگاه قم

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، آیین گشایش بیست و چهارمین شاخه مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری در دانشگاه قم با حضور مسئولان این دانشگاه و ریاست مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، دکتر محمد جواد دهقانی و رئیس اداره خدمات اطلاع رسانی مرکز، نورا… کرمی در تاریخ ۲۴ بهمن ۹۶ انجام شد.

شاخه مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری با هدف پاسخ به نیازهای علمی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ قم، پژوهشگران و دانشجویان و تامین منابع علمی دانشگاه قم تاسیس شد.

با افتتاح این شاخه، امکان استفاده پژوهشگران این دانشگاه  از تمامی مدارک و منابع علمی که بیش از چهار میلیون و دویست هزار مدرک به صورت تمام متن به زبانهای فارسی، انگلیسی و عربی می باشد فراهم شد.

دهقانی گفت: مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری به دنبال ایجاد شبکه های شاخه ای این مرکز در کل کشور می باشد تا تمامی دانشگاه ها و کتابخانه ها بتوانند از اطلاعات مقالات علمی موجود در پایگاه های علمی این مرکز استفاده کنند.

از این پس دانشگاه قم همچون دیگر شاخه‌های مرکز منطقه‌ای در کشور، دسترسی وسیع و بدون محدودیت به متن کامل مقالات الکترونیکی فارسی، مقالات الکترونیکی عربی، مقالات کنفرانس‌ها، روزنامه ها، کتاب ها و غیره و همچنین محتوای پایگاه‌های موضوعی موجود در وب‌سایت مرکز منطقه‌ای را خواهد داشت.

۱۳۹۶/۱۱/۲۴ ۱۱:۳۴