اساتید دانشگاه سلطان قابوس عمان از مرکز منطقه ای و پایگاه استنادی بازدید کردند

به گزارش اداره روابط عمومی و همکاریهای علمی بین المللی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، روز چهارشنبه مورخ ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۱، خانم ها دکتر تیسیر هزیم البلوشی و زکیه خمیس العدوی، دو تن از اعضای هیات علمی دانشکده اقتصاد و تجارت دانشگاه سلطان قابوس کشور عمان از مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام بازدید به عمل آوردند.
در این نشست که با حضور ریاست و معاونین و مدیر روابط عمومی مرکز منطقه ای و پایگاه استنادی صورت گرفت، دکتر جعفر مهراد ضمن خوشامدگویی به معرفی و ارائه تاریخچه فعالیت ها و خدمات مرکز منطقه ای و پایگاه استنادی در حوزه های اطلاع رسانی پرداختند. سپس بخشهای مختلف وب سایت مرکز و پایگاه برای معرفی محصولات علمی این دو موسسه به نمایش گذاشته شد وبه پرسشهای میهمانان در این خصوص پاسخ گفته شد. طرفین عمانی نیز از فعالیتهای انجام شده در ISC و مرکز بسیار استقبال نمودند. در پایان بازدیدکنندگان از قسمتهای مختلف مرکز و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام دیدن کرده و علاقه مندی خود را برای ارتباط و همکاری علمی با این دو سازمان بزرگ بین المللی اعلام نمودند.
   ۱۳۹۱/۲/۲۱